Villkor

Följande villkor gäller när du lämnar ett omdöme hos oss

1. När du lämnar ett omdöme hos oss accepterar du att din e-postadress i 4 dagar. Vi lagrar endast e-postadressen för att säkerställa att du inte missbrukar vår tjänst genom att spamma ut dåliga betyg i syfte att försämra ett företags image. Efter 4 dagar försvinner din e-postadress från vår databas.


2. Din e-postadress kopplas ej till ditt inlämnade omdöme - det finns därmed ingen risk att din anonymitet läcker i ett potentiellt säkerhetsintrång i vår databas. Du får en säkerhetskod i din mail. Med denna koden kan du när som helst ta bort ditt omdöme om du önskar.


3. När du lämnar ett omdöme hos oss accepterar du att ditt omdöme i framtiden endast kan tas bort med hjälp av en säkerhetskod som du får i din mail, i samdband med att du lämnar ett omdöme. Eftersom vi ej lagrar din e-postadress, så kan vi inte heller koppla den till ett inlämnat omdöme.


4. När du lämnar ett omdöme hos oss accepterar du att ditt omdöme anonymt presenteras på doktorkoll.se, öppet för att läsa av besökare på webbplatsen.


5. När du lämnar ett omdöme hos oss accepterar du att ditt omdöme anonymt kan delas med tredjepart. Vi kan till exempel dela/sälja statistik på våra insamlade omdömen, inklusive ditt omdöme. Du är givetvis 100% anonym.


6. När du lämnar ett omdöme hos oss har du 7 dagar på dig att bekräfta omdömet. Om du inte bekräftar omdömet inom dessa 7 dagar kommer ditt omdöme att tas bort. Ditt omdöme är inte synligt på Doktorkoll.se förens du bekräftat omdömet.