Hitta apotek online

Att hitta ett apotek online är ingen utmaning idag. Numera kan vi beställa våra receptfria läkemedel och kosttillskott online direkt från apoteken. Med explosionen apotek online har det dykt upp flera nya aktörer. Vi vill hjälpa folk att välja rätt apotek online - det bästa sättet att göra detta är att låta kunder dela med sig av sina upplevelser och låta andra ta del av upplevelsen. Hur nöjda är kunder med leveranstider? Läs alla recensioner om onlineapotek innan du själv gör ditt val. Bidra gärna och dela med dig av din upplevelse efter du beställt av ett apotek, så att du kan hjälpa andra likt den hjälp du själv fick.

Längst ner på sidan hittar du även en FAQ där vi svarar på vanliga frågor som folk oftast har kring nätapoteken. Länkar till företag på denna sidan är affiliatelänkar, det betyder att det räknas som reklam.

Bästa apoteket online

Hitta det bästa apoteket online och beställ hem dina receptfria varor. På Doktorkoll.se kan du verkligen skapa en egen uppfattning om vilket nätapotek som är bäst. Vi genomför undersökningar och låter kunder ge recensioner och kritik om apoteket som dom beställde ifrån.

Omdöme & kritik för nätapotek

Som sagt, genom att ta emot omdömen för nätapotek så kommer vi fram till en objektiv jämförelse av nätapotek. Om du har handlat från ett nätapotek så vill vi gärna att du lämnar ett omdöme för nätapoteket. Genom att lämna kritik kommer det synas på vår webbplats synligt för andra.

Vilket apotek är billigast?

Det är svårt att säga vilket apotek som är billigast. Om du är ute efter att beställa receptfria läkemedel online så kommer priset se liknande ut på alla apotek. Det som kan skilja är leveranstid och kundnöjdhet. Så vårt tips är att ni inte fokuserar på det billigaste apoteket utan det apotek med nöjdast kunder

Upplev fördelen med hemleverans på nätapoteken

En av de absolut främsta anledningarna till varför folk beställer produkter från nätapotek är hemleveransen. Beställ alla produkter du behöver och få det levererat hela vägen till dörren. Det låter dig som är sjuk eller krasslig stanna hemma och slippa ta dig ut.

Jämförelse av apotek online

Betyg 4.4 baserat på 34 omdömen

Betyg 4.4 baserat på 38 omdömen

Betyg 4.0 baserat på 6 omdömen

Betyg 4.6 baserat på 5 omdömen

Betyg 2.0 baserat på 1 omdömen

Betyg 4.5 baserat på 10 omdömen

Betyg 4.3 baserat på 11 omdömen

Senaste omdömen

324 dagar sen 1 / 5

Sämsta nätapotek skickar inte beställningen, svarar inte i telfon eller mail, men håller inne pengarSämsta nätapotek skickar inte beställningen, svarar inte i telfon eller mail, men håller inne pengar går inte annulera beställning. Polisanmäl dem och handla av andra seriösa nätapotek! ...

526 dagar sen 5 / 5

"Hur var deras leverans?"
Utmärkt!

527 dagar sen 5 / 5

Snabbt och smidigt!

613 dagar sen 4 / 5

"Hur var deras leverans?"
Bra.

614 dagar sen 4 / 5

"Hur var deras leverans?"
Bra.

615 dagar sen 3 / 5

"Hur var deras leverans?"
Helt Okej.

615 dagar sen 5 / 5

"Hur var deras leverans?"
Utmärkt!

618 dagar sen 4 / 5

"Hur var deras leverans?"
Bra.

619 dagar sen 4 / 5

"Hur var deras leverans?"
Bra.

619 dagar sen 5 / 5

"Hur var deras leverans?"
Utmärkt!

Nätapotek FAQ

Dem flesta apotek online erbjuder i princip samma produkter. Det hänger därmed på leverans och kundupplevelse för att bestämma vilket nätapotek som är bäst. Genom att läsa recensioner från tidigare kunder på Doktorkoll kan du förhoppningsvis göra ett bättre val!

Det finns apotek som erbjuder möjlighet för dem med recept att beställa hem sin medicin och få levererad till brevlådan. Vänligen se individuellt apotek för att se vad som gäller.

Ja, alla apotek har idag hemleverans. Det betyder att du kan beställa dina produkter online och få levererat till dörren.

Nej - du kan inte beställa från ett apotek online och få det levererat utomlands.

Alla apotek online har väldigt snabba leveranstider. Det finns till och med möjlighet att beställa och få levererat samma dag. Normala leveranstider är 1-3 dagar.